Geef een Toon aan Onze Toekomst

We nodigen jou uit om een cruciale rol te spelen in het voortzetten van onze muzikale erfenis.

Uw steun draagt direct bij aan de toegankelijkheid van hoogwaardige muzikale ervaringen voor een breder publiek en stimuleert culturele betrokkenheid. Word een partner in het realiseren van buitengewone muzikale prestaties en draag bij aan de groei van getalenteerde artiesten. Het draagvlak dat jullie zo vormen is belangrijk voor ons bestaansrecht.

Doneer eenmalig of overweeg een periodieke bijdrage om onze muzikale projecten te ondersteunen. Bijdragen mogen gestort worden op rekeningnummer BE45 0013 3152 7989 (BIC: GEBABEBB). Vermeld uw naam en ´mecenas Bach Academie AB´ bij de mededeling. 

Neem contact op voor een op maat gemaakte samenwerking als sponsor en krijg exposure tijdens onze evenementen en op onze communicatiekanalen. Heb je expertise, middelen of diensten die waarde kunnen toevoegen? Overweeg in-kind bijdragen om ons te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op via office@bachacademie-aldenbiesen.be om de mogelijkheden te bespreken en samen te bouwen aan een toekomst vol harmonie en culturele pracht.

Samen kunnen we muzikale dromen realiseren en de magie van barok levend houden voor de generaties die komen!

Word een Toonbeeld van Toewijding bij de Bach Academie!

Ben jij gepassioneerd door muziek, geschiedenis en gemeenschapszin? Heb je altijd al een rol willen spelen in het bevorderen van culturele bloei en het koesteren van artistiek talent? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets buitengewoons!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon graag je steentje bijdraagt aan het creëren van onvergetelijke artistieke ervaringen, wij verwelkomen jou met open armen! Of je nu helpt bij de organisatie van evenementen, het begeleiden van bezoekers, het fotograferen bij onze evenementen, of het assisteren bij logistieke taken, er is altijd een rol die bij jouw talenten past.

Hoe kun je meedoen?

Stuur een e-mail naar office@bachacademie-aldenbiesen.be en vertel ons waarom je graag deel wilt uitmaken van ons team en welke jouw talenten zijn. Of kom langs op een van onze evenementen.

Doe mee aan deze betoverende reis van muziek, cultuur en samenhorigheid!

Laat Jouw Stem Weerklinken!

Heb jij een passie voor zingen? Grijp dan nu je kans en voeg je bij ons koor voor de sprankelende projecten van het koor van de Bach Academie Alden Biesen! Laat je meeslepen door de tijdloze klanken van Johann Sebastian Bach en andere grootmeesters, beleef de magie van barok en ervaar de betovering van hun werken. Bij ons krijg je de kans om onder professionele begeleiding je zangtalent verder te ontwikkelen. Word deel van een gepassioneerd ensemble en ontdek de kracht van harmonie en samenzang. Samen creëren we muzikale magie!

Meld je aan via office@bachacademie-aldenbiesen.be. Stuur een e-mail om jouw kandidatuur te stellen, aan te geven welke stemgroep je voorkeur heeft en jouw koorervaring te delen. Opgelet: kandidaten dienen zelfstandig koorpartijen in te kunnen studeren.

Wil je eerst eens proeven van barok? Schrijf je in voor onze jaarlijkse koorstage van 10 tem 15 augustus in onze thuisbasis, de Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen.