Ontdek de prachtige wereld van Johann Sebastian Bach en zijn tijdgenoten te midden van de historische pracht van Alden Biesen. Onze International Summer Academy is een unieke gelegenheid voor getalenteerde muzikanten van over de hele wereld om zich onder te dompelen in de tijdloze schoonheid van barokmuziek.

Wat maakt onze Summer Academy bijzonder?

Ervaar begeleiding van internationaal gerenommeerde docenten en musici die hun passie voor barok delen. Leer de nuances van interpretatie, techniek en historische context die deze meesterwerken tot leven brengen.

Of je nu een ervaren musicus/koorzanger bent of net begint met je muzikale reis, onze diverse cursussen bieden iets voor iedereen. Van barokke uitvoeringspraktijken tot kamermuziek en alles daartussenin voor viool en cello, orgel en koorzang.

Alden Biesen, met zijn rijke geschiedenis en betoverende omgeving, vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Laat je inspireren door de prachtige omgeving terwijl je je onderdompelt in de wereld van Bach en anderen.

Sluit vriendschappen en bouw professionele netwerken op met medemuzikanten van over de hele wereld. De Bach Academie Alden Biesen is een smeltkroes van culturen en muzikale achtergronden.

Nieuw

Vanaf dit jaar bieden we ook een aparte cursus aan voor koorzangertjes mét en zonder ervaring van 8 tem 15j. 

Praktische informatie: