Organum Imperiale – Pardessus de viole I Secret of the Muse

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Betreed de betoverende wereld van Franse barok tijdens een onvergetelijk concert met Annalisa Pappano en Richard Sutcliffe, meesters van de pardessus de viole. Samen met de getalenteerde Luc Ponet aan het orgel en clavecimbel, brengt dit trio een meeslepende uitvoering van meesterwerken van componisten als Marin Marais, Charles Dollé, Charles Alexandre, Benoit Guillemant en Franz Aspelmayr.

Laat je meevoeren door de rijke klanken van de pardessus de viole, een zeldzaam en verfijnd instrument dat de delicate harmonieën en subtiele nuances van de barokperiode tot leven brengt. De combinatie van dit gracieuze strijkinstrument, dat een hoofdbestanddeel was van de hoogtijdagen van Versailles, met het meesterlijke spel op orgel en clavecimbel zorgt voor een unieke en weelderige luisterervaring.

Le Secret de Muse belooft een uur vol muzikale verrukking, waarin de prachtige composities van deze meesters worden geëerd en nieuw leven wordt ingeblazen. Tenzij je met Marie Antoinette aan het praten was, zullen deze werken nieuw voor je zijn. Laat je meevoeren naar lang vervlogen tijden en geniet van de tijdloze schoonheid van de Franse barok, uitgevoerd door virtuozen die de kunst van deze periode tot in de perfectie beheersen.

Een must-attend voor liefhebbers van klassieke muziek en een uitgelezen kans om de sublieme en unieke sonoriteit van de pardessus de viole te ervaren.

Go to Top