Wat een betoverende reis door de tijd was het tijdens de kerstconcerten! Van de composities van Bach tot de sfeervolle teksten van Dickens, het was een viering van muzikale diversiteit en feestelijke vreugde.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het samenspel tussen de muzikanten, die met ongeëvenaarde passie en virtuositeit de diverse genres van Bach tot Hillert met elkaar verweefden. Het publiek werd meegenomen op een reis van emotie en verwondering, waarbij elke noot een verhaal vertelde en elke melodie mogelijk een herinnering opriep. Waar de betoverende klanken van traditionele kerstliederen en melodieën de geest van het Victoriaanse tijdperk opriepen. Het was bij momenten alsof we door de straten van het oude Londen wandelden, omringd door de warmte van vriendschap en de vreugde van het kerstseizoen.

De sfeer in de prachtige locaties, gecombineerd met de meesterlijke uitvoeringen, creëerde een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen. Het was een viering van muzikale veelzijdigheid, vakmanschap en de tijdloze magie van de kerstperiode.

Namens de Bach Academie Alden Biesen willen we alle bezoekers, musici en medewerkers bedanken voor hun bijdrage aan deze bijzondere kerstconcerten.